Míchaná vajíčka po italsku

9. listopad 2012 | 10.13 |
blog › 
Recepty › 
Míchaná vajíčka po italsku

Na 1 porci potřebujete:
- kousek másla nebo lžičku olivového oleje
- 1 velké rajče nebo cherry rajčátka
- 4 vejce
- mléko
- sůl
- bazalka- čerstvá nebo sušená

Na másle nebo olivovém oleji nechte asi 1 minutu opékat rajčata. Rozšlehejte vejce, osolte, přidejte trošku mléka (chuť je pak jemnější) a pokud máte, můžete přidat nastrouhaný parmazán (i když to je trošku dražší záležitost, tedy pro studenta asi nepraktické). Pokud budete přidávat parmazán, solte jen málo, je sám o sobě slaný. Rozšlehaná vejce nalijte na pánev k rajčatům a míchejte. Hotová míchaná vajíčka posypte bazalkou, nejlepší je čerstvá, ale sušená taky není špatná, jen je trošku chuťově výraznější, tak to s ní nepřežeňte ;)

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 3 (2x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář