Polévka z červené čočky

9. červen 2016 | 15.36 |
blog › 
Recepty › 
Polévka z červené čočky

Ingredience:

- 1/2 hrnku červené čočky

- 1 cibule

- 2 stroužky česneku

- 1 konzerva krájených rajčat

- 1 lžíce oleje

- sůl, pepř

Postup:

Na oleji osmahněte cibuli a přidejte česnek. Čočku důkladně propláchněte studenou vodou a přidejte ji do hrnce. Ihned zalijte krájenými rajčaty a dolijte vodu, aby polévka nebyla moc hustá. Polévku přiveďte k varu, osolte a opepřete. Vařte maximálně 10 minut, aby se čočka nerozvařila.

Dobrou chuť! :)

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 0.00 (0x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář