Článek Klasické lečo

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Klasické lečo

11. 06. 2016 - 15:00

tlapka: Hmmm, proč mi lečo asociuje něco, co nemám ráda, když tam jsou vlastně samé dobré věci? Musím ho zase zkusit!

---
tlapka.pise.cz

12. 06. 2016 - 19:51

alienor: Většina lidí si pod pojmem lečo bohužel představí tu divnou oranžovou blemcanici ze školní jídelny Já domácí lečo miluju, ale tu příšernost ve školní jídelně jsem nikdy nebyla schopná pozřít

---
alienor.pise.cz

11. 06. 2016 - 19:21

cojuliecetla: Já teda lečo zbožňuju, připomíná mi mojí babičku. Vždycky se prošla po zahradě a co nasbírala, to tam dala . Klobásu teda koupila, to je pravda .

---
cojuliecetla.pise.cz

12. 06. 2016 - 19:53

alienor: Taky doma děláme v létě domácí lečo (tu klobásu teda taky kupujeme ), už se těším, až nám v létě uzrajou ve skleníku rajčata a papriky Pak má to jídlo prostě úplně jinou chuť než z kupované zeleniny, krásně "voní" sluníčkem.

---
alienor.pise.cz

13. 06. 2016 - 08:49

hroznetajne: Tak to máš pravdu, ta chuť je nesrovnatelná . Hlavně struktura té vypěstované zeleniny a chuť a barva je prostě úplně jiná . A v tom jídle je potom léto, to je prostě poznat .

---
hroznetajne.pise.cz