Suroviny:
(2 porce)
- 1 menší cibule
- kousek másla
- plechovka krájených rajčat
- olivy
- sůl
Po hodně dlouhé době (po 2 letech!) přidávám další z receptů pro studenty. Jelikož jsem od září přestala ze zdravotních důvodů chodit do menzy a vařím si obědy i večeře, vyzkoušela jsem spoustu rychlých, jednoduchých, levných a (většinou) zdravých jídel. Takže se tady teď recepty budou asi objevovat častěji.
A teď už k dnešnímu receptu na rychlou bramboračku (doba přípravy 30 minut).
Na 1 porci potřebujete:
- kousek másla nebo lžičku olivového oleje
- 1 velké rajče nebo cherry rajčátka
- 4 vejce
- mléko
- sůl
- bazalka- čerstvá nebo sušená
Na másle nebo olivovém oleji nechte asi 1 minutu opékat rajčata. Rozšlehejte vejce, osolte, přidejte trošku mléka (chuť je pak jemnější) a pokud máte, můžete přidat nastrouhaný parmazán